Το ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΟΝ βρίσκεται στο κέντρο του Ποτού, ενός γραφικού χωριού στο νότιο τμήμα του όμορφου νησιού της Θάσου.

 Η τοποθεσία του σε απόσταση μόλις 70 μέτρων από την πλησιέστερη παραλία και ελάχιστων μέτρων από τα καταστήματα και τα κέντρα διασκέδασης της περιοχής προσφέρει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να συνδυάσουν την ξεκούραση με την ψυχαγωγία χωρίς περιττές μετακινήσεις.

Στο ξενοδοχείο παρέχεται δωρεάν Wi Fi και στους κοινόχρηστους χώρους, ενώ σε απόσταση 100 μέτρων λειτουργεί ιδιωτικός χώρος στάθμευσης χωρίς χρέωση.

ΠΩΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Με πλοίο από την Καβάλα : Καθημερινά αναχωρούν πέντε δρομολόγια με φέριμποτ κάθε μία ώρα και ένα τέταρτο από το λιμάνι της Καβάλας με προορισμό τη Σκάλα Πρίνου, από την οποία το ξενοδοχείο απέχει οδικώς 28 χιλιόμετρα.
Με πλοίο από την Κεραμωτή Νέστου : Καθημερινά αναχωρούν δρομολόγια με φέρι μποτ κάθε μισή ώρα από το λιμάνι της Κεραμωτής με προορισμό τον Λιμένα, από τον οποίο το ξενοδοχείο απέχει οδικώς 45 χιλιόμετρα. Με αεροπλάνο : Πραγματοποιούνται πτήσεις από διάφορες χώρες με προορισμό τον αερολιμένα ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ της Καβάλας. Στη συνέχεια, η μετάβαση στο νησί της Θάσου γίνεται μέσω του λιμανιού της Κεραμωτής Νέστου. Με αυτοκίνητο : Μέσω της Εγνατίας οδού προς Καβάλα (Αυτοκινητόδρομος Α2, Ε90, Έξοδος «Πέρνη» ή Έξοδος «Χρυσούπολη») και στη συνέχεια μέσω της ΕθνικήςΟδού προς Κεραμωτή Νέστου. Η μετάβαση στο νησί της Θάσου γίνεται μέσω του λιμανιού της Κεραμωτής Νέστου.